Home    Aanbiedingen   Buitenspa's      Fitness spa's      Sauna's     Accessoires   Foto & video     Nieuws    ‌  Contact
________________________________________________________________________________________________________________
 

Aquafinesse aanbieding

Banner spawebshop.nlVitalux levert diverse luxeproducten voor een aangename prijs. Honderden spa’s, sauna’s en daarbij behorende benodigdheden werden al verkocht. Vitalux verkoopt onderhoudsproducten voor buitenspa’s van het merk Aquafinesse. Met deze producten houdt u uw buitenspa hygiënisch schoon. Een scherpe aanbieding komt regelmatig voor. 

Onderhoud en accessoires
Aquafinesse is het merk voor onderhoudsproducten voor spa’s dat Vitalux levert.

Het gebruik van dit onderhoudsmiddels is zeer eenvoudig, en u hoeft nog maar zeer weinig chloor te gebruiken.  Schoon, helder, fris en zachter water zijn de kenmerken die het gebruik van Aquafinesse kennen.  Naast het standaard onderhoudspakket hebben wij ook de Filterclean tabletten, de Spa Clean Puck en de Poolpuck in ons programma.

Bestellen
U kunt de producten uit de Aquafinesse aanbieding van Vitalux eenvoudig bestellen via de webshop. Zo bent u gemakkelijk verzekerd van voldoende schoonmaakproducten in huis en kunt u ongestoord genieten van uw buitenspa. Uiteraard bent u ook welkom in de showroom.

Informatieformulier:  

--------->     Meer informatie? Bel: (0180) 660 660     <---------

youtube logo
Vitalux BV
- Rotterdamseweg 64 - Krimpen a/d IJssel - info@vitalux.nl - Kvk nr. 24405328
 
openingstijden - di en do 13-17uur  vr en za 10-17 uur,  buiten openingstijden ook op afspraak! 
 

 Sitemap.xml    Sitemap.html