Doopbad in het Vitalux assortiment

De medewerkers van Vitalux hebben recent weer een doopbad opgeleverd.  Wellicht bent u bekend met het begrip doopbad, maar zo niet: een doopbad wordt in kerken gebruikt voor het dopen van volwassenen door onderdompeling. Als zwembad en spa leverancier heeft Vitalux veel ervaring de aspecten die er bij de aanleg van een doopbad komen kijken. U wilt een betrouwbaar bad, wellicht op maat gemaakt, voorzien van een pomp filter installatie, waarbij het water ook nog eens op een goede temperatuur te brengen is. daarnaast wilt u ook nog eens dat dit bad demontabel is. Dit zijn juist de aspecten waar onze expertise ligt.

doopbad kerk demontabelDoopbad op maat kopen

Zoekt u een doopbad op maat of kiest u voor één van onze standaardoplossingen? Zegt u het maar!
Wij kunnen u adviseren op welke punten gelet moet worden, op een juiste instaphoogte, de juiste diepte en uiteraard hoe de aanleg in de kerk  gerealiseerd moet worden. En een juist advies over de techniek en de bediening hiervan. Een doopbad wordt niet dagelijks gebruikt, dus het bad moet ook eenvoudig te demonteren zijn. Hier houden wij met het ontwerp uiteraard ook rekening mee! Flexibel met de beschikbare ruimte omgaan met een esthetisch ontwerp leveren een waterdichte oplossing. Zo krijgt de volwassendoop binnen uw kerk een eigentijdse uitstraling.

doopbad voor volwassendoopAdvies over doopbad aanleggen

Over de technische aspecten van een doopbad hoeft u zich niet druk te maken: wij zorgen dat de juiste pomp wordt gekozen in combinatie met een filter voor het zuiveren van het water. Een heater met een geschikte capaciteit zorgt voor de verwarming van het water naar de juist temperatuur.
Naast het feit dat een doopbad functioneel moet zijn, wilt u ook dat het past in de omgeving van de kerk. Wij denken graag mee om het exterieur van het bad zodanig te maken dat het een mooi passend bad is. Wilt u eens een vrijblijvend gesprek over de aanleg van een doopbad? Bel of mail ons en wij maken met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bekijken! tel.: 075-207 3065 of mail naar info@vitalux.nl.

Wilt u trouwens eens kijken hoe dit doopbad in de praktijk functioneert?
Op de website van de Baptisten gemeente Veenendaal is goed te zien hoe mooi dit doopbad in deze kerk past en hoe het bad de doopdienst verrijkt!