Als u op zoek bent naar een nieuwe spa kunnen wij u vast en zeker helpen. Als u zich gaat oriënteren op spa’s ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer door alles wat er aangeboden wordt. Vitalux levert al sinds 2004 spa’s en wij willen u een spa leveren waar u van kunt genieten en die werkt wanneer u er gebruik van wilt maken. Bij de aanschaf van een spa geldt maar al te vaak: goedkoop is duurkoop. Aan de andere kant is het ook zo dat een goede spa niet duur hoeft te zijn, maar je moet wel even weten waar je op moet letten bij de aanschaf.

Ook zorgen wij er voor dat de spa op de juiste plek in de tuin komt te staan en als u bijvoorbeeld de spa in de grond wilt laten verzinken kunnen wij u adviseren hoe u het beste te werk moet gaan en waar u op moet letten.

Kortom: onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u de juiste spa aanschaft en dat u ontspannen kunt genieten van uw aanschaf.

Wij hebben 2 lijnen spa’s in ons programma, alle spa’s zijn uiteraard van hoge kwaliteit en worden geleverd met geïsoleerde cover.

  1. Quality Line Spa’s, met aparte circulatiepomp, blower, massagepomp(en)en LED verlichting
  2. Luxury Dreamer spa’s, luxer uitgevoerd met energiezuinige circulatiepomp, blower, Gecko besturing, massagepomp(en), LED verlichting

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vul dan ons contactformulier in!

spa_zwemspa