Contact

Vitalux levert, installeert, en verzorgt de reparatie en onderhoud van  luxe vrijetijdsproducten zoals jacuzzi’s, spa’s, buitenwhirlpools en sauna’s. Maar ook voor alle aanverwante benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons geldt dat een juiste prijs kwaliteit verhouding en een goede service de belangrijkste pijlers zijn van ons bedrijf, nu en in de toekomst.

Via www.spa-webshop.com levert Vitalux honderden onderhoudsmiddelen, benodigdheden en toebehoren uit voorraad naar de klant. Hebben wij iets niet op de webshop, bel of mail ons en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vitalux is opgericht in 2004 en heeft sindsdien enkele honderden whirlpools, spa’s en sauna’s, gerenoveerd, gerepareerd of onderhouden in geheel Nederland. Vanuit Zaanstad bedienen wij voornamelijk in de provincies Zuid- en Noord-Holland en Utrecht ons uitgebreide klanten netwerk, waarbij de reparatie en onderhoud aan alle (andere) merken buitenspa’s, en sauna’s  een belangrijke bedrijfsactiviteit vormen.

Onze contactgegevens zijn:

Vitalux BV / Spa-webshop.com
Dorpsstraat 1029F
1566JD Assendelft (NL)
+31(0)752073065
KvK: 24405317

BTWnr: NL 8176.09.295 B01

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@vitalux.nl.
Wat doen wij met uw gegevens? Lees hier onze Privacy Verklaring.