Vitalux Contact Pagina 2018-04-08T18:09:08+00:00

Contact

Vitalux levert, installeert, en verzorgt de reparatie en onderhoud van  luxe vrijetijdsproducten zoals zwembaden, spa’s, buitenwhirlpools en sauna’s. Maar ook voor alle aanverwante benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons geldt dat een juiste prijs kwaliteit verhouding en een goede service de belangrijkste pijlers zijn van ons bedrijf, nu en in de toekomst.

Via www.spa-webshop.com levert Vitalux honderden onderhoudsmiddelen, benodigdheden en toebehoren uit voorraad naar de klant. Hebben wij iets niet op de webshop, bel of mail ons en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vitalux is opgericht in 2004 en heeft sindsdien enkele honderden whirlpools, sauna’s en zwembaden geleverd, gerenoveerd, gerepareerd of onderhouden in geheel Nederland. Vanuit Zaanstad bedienen wij voornamelijk in de provincies Zui-d en Noord-Holland, Utrecht en Gelderland ons uitgebreide klanten netwerk, waarbij de reparatie en onderhoud aan alle (andere) merken buitenspa’s, en sauna’s  een belangrijke bedrijfsactiviteit vormen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht