Spa-webshop.com

Op onze webshop vindt u honderden artikelen die u nodig kunt hebben voor uw spa, sauna of zwembad. Hierbij kunt u denken aan onderhoudsmiddelen om uw waterkwaliteit onder controle te houden, probleemoplossers of cleaners voor uw filters, spa of cover. Maar ook alle spa accessoires zoals trapjes, steunen en coverlifters zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Als u een onderdeel zoekt voor uw spa, zwembad of sauna bent u bij ons ook aan het juiste adres. En heeft u informatie nodig of wilt u hulp bij de montage? Bel of mail ons en wij helpen u verder en als het nodig is komen wij gewoon bij u langs!

Heeft u een filter nodig voor uw spa? Wij hebben het meest ruime assortiment wat er verkrijgbaar is en zelfs als het niet op de webshop staat, betekent het nog niet dat wij het niet kunnen leveren. We zijn ons bewust dat een ruim assortiment het er soms niet makkelijker op maakt de juiste filter te kiezen. Daarom is de filter kiezer een handig hulpmiddel op onze webshop.  Heeft u een vraag hierover dan helpen wij u graag!

Ook om het gebruik van uw spa of sauna nog aangenamer te maken hebben wij een mooi assortiment. Wat dacht u van ons uitgebreide programma aroma’s voor gebruik in spa’s of opgietconcentraten voor op de sauna oven?

Wij verzenden onze zendingen gratis vanaf een orderwaarde van 50 euro en u kunt bij ons eenvoudig betalen met Ideal, creditcard of Paypal.

Direct naar Spa-webshop.com

spa_webshop